Sneijders store aften i Madrid

Kampen byder ikke bare på et gensyn med den klub, han selv var en del af mellem 2007 og 2009. Den byder også på en følelsesmæssig genforening med hjernen bag Real Madrid-stjernerne, »The Special One«.

»Mourinho er min anden far,« siger Wesley Sneijder i et interview med det spanske medie Marca.

Fra 2009 til 2010 arbejdede José Mourinho og Wesley Sneijder sammen i italienske Inter, hvor den hollandske midtbanestjerne var helt afgørende for, at Milano-klubben vadede i succes med italienske mesterskaber og en Champions League-titel.

»Han er en meget speciel person for mig. Som træner er han utrolig: Nummer et. Det var ham, der gav mig selvtillid, og jeg nød at spille fodbold som aldrig før. Og som person når han dig endnu mere end i sin rolle som træner. Mourinho er en ven,« lyder de store roser.

Ingen nåde

Alligevel skal José Mourinho og co. ikke forvente nogen form for nåde fra Wesley Sneijder, Didier Drogba og det øvrige Galatasaray-mandskab, der har imponeret i årets Champions League-turnering.

For med en kvartfinale mod selveste Real Madrid har fodboldfeberen for alvor ramt klubbens fanatiske fans.

»For denne klub er det her ikke noget, der sker så ofte, så spændingen er på sit højeste nogensinde,« siger Sneijder.

Selvsikker Ronaldo

Om spændingen, tændingen og spilleglæden er nok til at levere overraskelsen på Santiago Bernabeu er det nok de færreste, der for alvor tror på.

For bortset fra weekendens 1-1-resultat mod Zaragoza er det et formstærkt Real Madrid-hold, der venter i aften. Inden da havde præstationerne skaffet to flotte sejre over FC Barcelona foruden CL-triumfen mod Manchester United på Old Trafford.

»Det går rigtig godt for os i øjeblikket, og vi føler os meget selvtillidsfyldte,« siger Real-stjernen over dem alle, Cristiano Ronaldo, der ser store muligheder for at udnytte tyrkernes offensive spillestil.

»Vi ved, at Galatasaray kan lide at angribe, hvilket er godt for os. For når et hold prøver at angribe os, så har vi en bedre chance for at vinde,« lyder Ronaldos analyse.

Udlever en drøm

I den anden kamp møder en af turneringens store overraskelser, Malaga, de tyske mestre fra Borussia Dortmund på spaniernes hjemmebane La Rosaleda.

Selvom Malaga allerede er nået langt i CL, så skal det ikke stoppe her, fortæller angriberen Wellington.

»Vi udlever virkelig en drøm lige nu. For selv om vi har nogle fantastiske spillere og en træner med masser af erfaring i denne turnering, så skal vi sørge for fortsat at lade drømmen være virkelighed.«

3+ og TV3 Sport 1 kl. 20.45

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip