Snerydder advarer forældre: Dette er livsfarligt!

Kan du se noget specielt at tage hensyn til på dette billede?

Sådan spørger Terje Nilsen fra Tromsø i Norge på Facebook. Og ser man godt efter, er det nemt at spotte, hvorfor han har delt sin advarsel på sociale medier.

På det første billede ser der ikke ud til at være fare på færde. Der er hverken børn, voksne eller dyr på vejen, hvor snerydderen skal til at gøre sit arbejde.

Men på det næste billede, som er taget fra den anden side, står det klart, hvorfor der er grund til bekymring.

Der er nemlig gravet en hule i bunken af sne, som børn formentlig har leget i - og som snildt kunne være blevet mejet ned af snerydderen. En potentielt fatal situation.

Terje Nilsen vil med sit opslag på Facebook opfordre alle forældre med sneglade børn om at passe godt på, så ulykken ikke sker. Han har været snerydder siden 1998 og har oplevet masser af snehuler.

- Vi ser det hvert eneste år. Det alle snerydderes mareridt. Hvis jeg kører ind i snehulen kan flere hundrede kilo sne falde ned over et barn, som er inden i, og de har ikke en chance for at komme ud. Denne snehule var heldigvis tom, men den lå i vejkanten, hvor vi har lagt sneen. Hvis jeg kørte forbi, ville den klappe sammen. Det er slet og ret livsfarligt, fortæller Terje Nielsen til Side2

Han forklarer, at sneryddere passer så godt på som muligt, så ulykken ikke sker, men han påpeger, at det kan være utrolig vanskeligt at få øje på hulerne. Det er de to billeder herunder et godt eksempel på.

- Skulle det gå galt, så er det den stakkel, som er ude og passe sit arbejde, der bliver morder. Jeg vil ikke sidde der med et liv på samvittigheden, siger Terje Nielsen.

Se de to billeder her.

 

 

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip