Snevejr udløser kig bag facaden i Ree Park

Safari og snevejr går normalt ikke hånd i hånd, og derfor er det manglende forårsvejr også en udfordring på Ree Park - Ebeltoft Safari på Djursland. På lørdag åbner parken for sæsonen, og den megen sne betyder en del begrænsninger. Men publikum får i stedet for mulighed for at komme bag kulisserne og besøge dyrene i deres varme stalde.

- Det er stadig vintervejr. Derfor er det også sikkert, at vi ikke har alle de store dyr ude på savannen eller at vores safarivogne kan køre på rundfart. Vi ønsker dog, at vores gæster skal have en god oplevelse alligevel. Så nu får de mulighed for at tage med på ét af flere daglige besøg i vores stalde. Så når dyrene ikke kan komme til gæsterne, må gæsterne komme til dyrene. Derudover er det sjældent, at offentligheden får lov til at se Ree Park klædt i hvidt. Det er et flot syn. Lad os bare kalde det for ’Snefari’, siger Jesper Stagegaard, direktør i Ree Park – Ebeltoft Safari.

De ændrede safariture vil foregå hver time efter først-til-mølle princippet til normal safaripris.

Ree Park – Ebeltoft Safari har i år åbent fra 23. marts til og med efterårsferien og årets nyhed er de sjældne Sumatra tigre.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip