Snoop Dogg i sæbeopera på nettet

Begivenheden skulle finde sted den 8. og 9. juni, men i stedet for en weekend med levende musik får folk nu deres penge tilbage. »Det er med tungt hjerte, vi må aflyse Moonrise-festivalen. Vi har gjort alt, hvad vi kunne, men er stødt på en forhindring, vi ikke kan fjerne. Den sidste tilladelse går ikke igennem«, skriver koncertbureauet Steez Promo, der står bag festivalen og beklager det triste udfald af alle anstrengelserne.

Den svenske DJ Avicii og hans landsmand Eric Prydz skulle også have spillet, ligesom deres tyske kollega Paul van Dyk og Pretty Lights stod på festivalprogrammet.

De skuffede festivalgæster kan se frem til en slags plaster på såret, hvad Snoop Dogg angår. Rapperen, som for tiden kalder sig Snoop Lion, medvirker i en populær sæbeopera. Snoop kan fra næste uge ses i »One Life to Live«, der efter 43 år på TV-skærmen er flyttet over på internettet og nu kan ses over hele verden.

Fra på tirsdag og frem til den 6. juni spiller hiphop-stjernen den velkendte rolle som sig selv.

»Snoop Lion besøger den fiktive by Llanview for at gøre reklame for sin nye film »Reincarnated« og det får stor betydning for Robert Gorries figur Matthew Buchanan«, oplyser producenten Prospect Park.

Hver tirsdag og torsdag præsenterer The OnLine Network et nyt afsnit af sæbeoperaen på YouTube-kontoen TOLNSoaps.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip