Snoop Doggs visum i farezonen efter hashfotos

Motivet stammer fra et hotelværelse Down Under, hvor Snoop i øjeblikket er på en kort turné. Han boede fornylig på luksushotellet Palazzo Versace på Guldkysten og billedteksten lød: »En Versace-morgenmad«.

Hiphop-stjernen har offentliggjort billederne på Instagram og synet af rapperen, der slanger sig på en sofa ved et bord med en stor skål fnisetobak, virker stærkt provokerende på flere australske politikere.
Således har immigrationsminister Scott Morrison meddelt, at Snoops stunt kan blive dyrt. Han risikerer nemlig både indrejseforbud og udvisning.

Morrison hjalp fornylig rapperen med det borgerlige navn Calvin Broadus, da han søgte om visum med arbejdstilladelse. En gruppe feminister ville have ham afvist, men ministeren sørgede for, at han fik sin indrejsetilladelse.

Nu har piben imidlertid fået en anden lyd. »Næste gang, Mr. Broadus søger visum, kan han komme til at fortryde dette stunt. Folk, der har visum til Australien, kan udvises og bliver udvist, hvis de begår alvorlig kriminalitet«, påpeger Morrison i en udtalelse.

De feminister, som ville have Snoop afvist ved ankomsten, havde set sig gale på rapperen, fordi han angiveligt udtrykker had til kvinder i sine tekster.

Dagens Gossip