Snoop går ind i kampen mod våben

Kampen for en stramning af den amerikanske våbenlov har fået endnu en celeber støtte. Snoop Dogg indleder et samarbejde med en græsrodsgruppe, der håber at sætte en stopper for de uhyggelige skoleskyderier og andre meningsløse drab, der bliver begået, fordi skydevåben havner i de forkerte hænder.

Rapperen bakker op om League of Young Voters Education Fund, der lancerer en kampagne under overskriften. No Guns Allowed. Navnet stammer fra Snoops nye single, som er inspireret af blandt andet skoleskyderierne.

»Den skæring betyder virkelig meget for mig og jeg føler mig ydmyg over, at en organisation som League of Young Voters Education Fund bakker op om de ting, jeg udtrykker og skrider til handling - især fordi de længe har spredt budskabet om ikke-vold i vores samfund«, siger rapperen, som for tiden kalder sig Snoop Lion.

Kampagnen omfatter blandt andet borgermøder og en underskriftsindsamling, der skal puste nyt liv i præsident Barack Obamas lovforslag om baggrundtjek af alle, som vil købe et skydevåben.

Snoops opbakning er guld værd, fastslår organisationens direktør Rob »Biko« Baker og tilføjer: »Vi er beærede over Snoops støtte og ser frem til at samarbejde med ham, så vi kan nå ud til endnu flere mennesker i vores bestræbelser på at gøre bymiljøerne mere sikre«.

»No Guns Allowed« er at finde på albummet »Reincarnated«, der kom på gaden i går og er hiphop-stjernens første som Snoop Lion.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip