Snorklede med veninde: 15-årig pige dræbt af haj

En 15-årig pige mistede mandag livet, da hun blev angrebet af en haj, mens hun svømmede ved den franske ø Réunion i Det Indiske Ocean.

Det skriver det franske nyhedsbureau AFP.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Det 15-årige offer er en fransk turist. Hun snorklede et par meter fra kysten ved Saint-Paul på vestkysten. Et uovervåget område, hvor badning er forbudt på grund af mange hajer, oplyser de lokale myndigheder.

Angrebet har tilsyneladende været meget voldsomt. For, ifølge AFP, er der iværksat en eftersøgning - blandt andet med helekopter - efter kropsdele.

Pigen var rejst fra det franske fastland for at besøge sin far i Reunion. Hun svømmede med en anden pige, da angrebet fandt sted. Den anden pige kom ikke noget til.

Det er, Ifølge lokalavisen Le Journal de l'Ile de la Reunion, kun få dage siden, at myndighederne har bedt offentligheden om at være på vagt, fordi der var observeret et stigende antal hajer.

LÆS OGSÅ: Mand på bryllupsrejse dræbt af haj ved fransk ferieø

Det er årets andet dødelige hajangreb ved den franske ø, der ligger nogle hundrede kilometer øst for Madagaskar og har en befolkning på omtrent 800.000.

Men det var første gang i mindst tre årtier, at det var en svømmer og ikke en surfer, der blev offer for et dødeligt hajangreb ved øen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip