Socialdemokrat får hug af partifælle for dagpenge-forslag

Det mener hans partifælle og IT-ordfører Trine Bramsen (S).

»Det er ekstremt egoistisk at skrive sådan en kronik, for den får alle andre socialdemokrater til at fremstå som nogle, der ikke vil gøre noget ved den problematik. Forhandlingerne om dagpenge er noget, der foregår ved forhandlingsbordet og i regeringen,« siger Trine Bramsen, der afviser at uddybe sin kritik.

Hun vil heller ikke kommentere Jan Johansens konkrete forslag om blandt andet at sænke genoptjeningsperioden fra 52 til 13 uger.

Jan Johansen foreslår, at der i en lavkonjunktur ikke bør være et loft over antallet af uger, man kan modtage supplerende dagpenge, ligesom han støtter Dansk Metals forslag om, at man skal kunne genoptjene retten til dagpenge gennem 13 ugers beskæftigelse.

Flere socialdemokratiske folketingsmedlemmer opfordrer partiledelsen til at få øjnene op for problemet med de tusinder, der i disse måneder rammes af de nye dagpengeregler, og genoverveje stramningerne, skriver Politiken.

Trafikordfører Rasmus Prehn (S), udenrigsordfører Jeppe Kofod (S), ligestillingsordfører Rasmus Horn Langhoff (S) og folketingssuppleant Daniel Toft Jakobsen (S) bakker alle op om Jan Johansens udmeldinger.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip