Sømmåtter lagt ud: Biltyve fortsatte vild flugt på flade dæk

To unge mænd blev i nat anholdt efter en længere biljagt, hvor biltyvene blandt fortsatte selv om politiets sømmåtter havde punkteret alle fire hjul.

Kort før midnat bemærkede en politipatrulje i Slagelse en stjålet Opel Vectra på Rådhuspladsen byen. Ved synet af politibilen accelererede biltyven og racede gennem Slagelse midtby mod Vestmotorvejen. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

I rasende fart kørte tyven ad Vestmotorvejen mod Ringsted – nu forfulgt af flere politibiler. Ved Ringsted kørte han af motorvejen og fortsatte retur mod Sorø. På Tuelsø Rasteplads lykkedes det biltyven at komme ad en bagvej, og stadig forfulgt af politiet fortsatte han mod Fuglebjerg og mod Dalmose.

Ved en rundkørsel ved uden for Slagelse havde politiet lagt sømmåtter ud, men Opelen fortsatte mod byen på punkterede dæk. Først på Kierullfsvej midt inde i Slagelse stoppede vanvidsjagten, da bilen kilede sig fast mellem en granitpille og en lysstander, og her blev de to mænd, en 24-årige fra Helsingør og en 26 årig fra Slagelse, anholdt klokken 00.36.

Under deres vanvidskørsel var andre trafikanters liv flere gange i fare. Den 24-årige, der kørte bilen, havde ikke noget kørekort og var påvirket af stoffer.

De to mænd er sigtet for en længere række færdselslovsovertrædelser og for at have bragt andres liv i fare. De er fortsat anholdt, og politiets jurister vurderer i øjeblikket, om de skal fremstilles i grundlovsforhør senere onsdag.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip