Søn fanger gribende øjeblik: Her siger mand og kone farvel på hospitalet

Jim og Cindy Mininni har en kærlighedshistorie, der går mange år tilbage. Siden de mødtes for 24 år siden, var de to uadskillelige og altid ved hinandens side.

Sammen fik parret sønnen Chris og de tre kom sammen til at udgøre en lykkelig lille familie.

Det skriver Little Things.

Men de seneste otte år har været hårde for det hengivne ægtepar. Da Jim fik diagnosen lungekræft, var Cindy ved hans side gennem den opslidende kemoterapi.

Men trods Jims utrættelige kamp, slap kræften aldrig sit tag i hans krop. Til sidst blev Jim bragt på hospitalet, for at få hjælp i sine sidste dage.

Midt i det hele fik Cindy et hjerteanfald og blev indlagt på et andet hospital. Der var ikke udsigt til, at Cindy ville få mulighed for at være ved sin mands side, så hun kunne tage afsked med ham.

Familien havde forsøgt at få flyttet Cindy til Jims hospital, desværre uden held. Men da personalet erkendte, at Jims sidste øjeblik var nær, gjorde de alt, for at få forenet ægteparret.

Til sidst lykkedes det at få Cindy flyttet til det hospital, hvor Jim var indlagt. Cindy var bevidstløs, da hun kom til stedet.

Men Jim fik mulighed for at holde hendes hånd en sidste gang, mens han langsomt mistede bevidstheden.

Cindy var knust, da hun vågnede og opdagede, at hendes mand var død. Men Chris havde taget bevægende billeder af forældenes afsked, som hun har fundet trøst i, mens hun kommer til hægterne igen.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip