Søn ignorerer mors gentagne opkald: Tre år senere kigger han nærmere på gammel hjemmevideo og ser den hjerteskærende sandhed

Da filmskaberen Charles Frank fyldte 18 år og flyttede hjemmefra, følte han pludselig og uforklarligt en følelsesmæssig afstand til sin familie.

Han kunne ikke rigtig placere fornemmelsen af ikke at føle sig kædet sammen med sin fortid - især ikke, når forældrene aldrig havde optaget videoer i hans barndom. Det fortæller han åbenhjertigt til Little Things

Den unge mand var så fokuseret på sin karriere og sit nye hjem, at alle andre relationer gled ud i sandet. Men det ændrede sig en dag, da hans mor bad om hjælp til at overføre en række gamle familievideoer til en harddisk.

På det tidspunkt var Charles Frank 21 år, og han var lamslået over, at der var så mange hjemmevideoer, som han aldrig havde hørt om. Efter at have gennemset 20 timers hjemmevideo, hvor han havde set sin egen første tur på cyklen og lege med sin far i haven, fik han lyst til at gå dybere endnu.

Han opdagede 38 uhørte beskeder fra sin mor på telefonsvareren.

Læs også: Familien stiller op til fotografering - så kommer en gravid kvinde og afslører en chokerende hemmelighed  

Beskederne var aldrig blevet åbnet. Nogle var både søde og uskyldige, mens andre var følelsesladede og sentimentale. Hun sagde, at hun savnede at have en søn, når han aldrig svarede på hendes opkald.

Videoerne og beskederne fik ham til at reflektere over moderens støtte og kærlighed igennem hans liv. Det fik ham til at skabe kortfilmen “My baby you’ll be”.

Se den nedenfor.

My Baby You'll Be from Voyager on Vimeo.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip