Søndag bliver bededagsferiens flotteste dag

Selve Store Bededag, fredag, bliver nemlig noget kedelig.

»Sidst på dagen torsdag har vi regn til Jylland, og det bevæger sig mod øst til resten af landet. Det er ikke specielt meget, men det betyder, at fredagen begynder med noget regn især over de syd- og østlige egne,« fortæller Jeanne Mangerel, vagthavende meteorolog ved DMI.

Der kan dog også komme lidt regn eller byger andre steder i landet, mens temperaturen vil ligge på otte til 13 grader. Lørdag ser dog bedre ud.

»Dagen starter ud med nogle skyer, men så kunne det godt gå hen og blive en ganske pæn dag med nogen eller måske en del sol, hvis vi er heldige,« siger Jeanne Mangerel.

Den flotteste dag venter dog sidst på weekenden.

»Søndag kunne godt blive en rigtig flot dag med nogen eller en del sol de fleste steder. Så hvis man skal konfirmeres, håber jeg, det er søndag og ikke fredag,« siger meteorologen.

Alle dagene vil byde på otte til 13 graders varme, men med aftagende vind og mere sol, vil det ifølge Jeanne Mangerel »føles noget bedre, end det har gjort hidtil.«

Men det betyder også kolde nætter:

»Fordi det klarer noget op, så kommer vi også ned og tenderer mod nattefrost natten til søndag og natten til mandag, men det bliver ikke overvældende koldt,« siger meteorologen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip