Sønderborg Lufthavn fyldt op igen efter Cimber Sterlings krak

Efter Cimber Sterlings krak i maj måned sidste år, stod mange kvadratmeter kontorlokaler i Sønderborg Lufthavn pludselig tomme.

Lokalerne er efterfølgende blevet ombygget og istandsat, og for nylig flyttede tre nye virksomheder ind i den såkaldte Stewardessegang. Dermed er alt ledig kapacitet igen udnyttet i Sønderborg Lufthavn.

Amicos A/S er en virksomhed, der udvikler software til vedligeholdelse af fly. Direktør Jørgen Paarup anser virksomheden beliggenhed i en lufthavn som en fordel:

- Vi har bl.a. et tæt samarbejde med Skyways Technics her i lufthavnen og placeringen sikrer således, at vi er i nærheden af vores kunder, hvilket skaber god synergi.

CP Avia Support A/S er ligeledes en virksomhed, som har tilknytning til Luftfartsbranchen. Deres kerneområde er at levere viden og informationer om reservedele og reparation af fly. Virksomheden er i rivende udvikling og har kunder over hele Europa.

Promonitor ApS er en analyse og rådgivnings virksomhed, som bl.a. udfører målgruppe undersøgelser både for den private og den offentlige sektor.

Direktør Lars Lindenberg udtaler:

- Vi har længe været på jagt efter velegnede lokaler og er rigtig glade for vores nye rammer. Der er en god stemning herude i lufthavnen.

På Stewardessegangen får de nye lejer desuden selskab af Top Rejser, der har været etableret i lufthavnen i en årrække.

 

Dagens Gossip