Sønderborg: Projekt Test-en-elbil kører ind i sin afsluttende fase

Biloperatøren Clever og Sønderborg kommune har oplevet en stor interresse for projektet, hvor over 1400 borgere har søgt om, at blive testpiloter.

Ideén med hele projektet er, at få feedback fra borgerne om deres oplevelser, og blive klogere på elbilens placering i det danske samfund.

Under prøveperioderne er samtlige elbiler udstyret med en datalogger, der videregiver eksakte data omkring testpiloternes kørsel i elbilen.

Udover dette skal testpiloterne selv blogge om deres oplevelser med bilen minimun én gang om ugen.

Når afslutningen på prøveperioden så kommer, og elbilen skal afleveres, kigger testpiloterne et blik tilbage på de sidste tre måneders testperiode.

På projektets hjemmeside skriver en tidligere testpilot:

- Ja, så har vi allerede haft elbilen i over to måneder, og man vænner sig faktisk hurtigt til den. Det er en rap lille bybil, som er nem at komme rundt med. Det har min kone da også opdaget, for nu er det hende, som snupper den på job og i byen, for den er så nem at køre og nem at parkere – og så fylder kun lidt på p-pladserne.

Så hvis du har lyst til at være med i sidste runde af projektet i Sønderborg Kommune, der løber af stablen i slutningen af januar, skal du tilmelde dig projektet senest søndag d. 16. december. Tilmelding foregår på dette link. De borgere, som allerede har ansøgt, er med i puljen hele vejen igennem forsøget og behøver ikke at søge igen.

Dagens Gossip