Søndergaard sender Skjern på semifinale-kurs efter drama

Hjemme i Skjern Bank Arena vandt Kasper Søndergaard & co. 25-24 over Erik Veje Rasmussens tropper efter en dramatisk afslutning. Først i de sidste sekunder sikrede landsholdsspiller Kasper Søndergaard Skjern sejren, da han fra en spids vinkel skruede bolden i mål til 25-23 og dermed afgjorde kampen. Så betød det ingenting, at Århus scorede et trøstemål et par sekunder før slutfløjt.

De to hold fulgtes ad til 8-8, men så trak Skjern fra til en pauseføring på 13-9. Anden halvleg startede med de grønblusede værter i total kontrol, og det så på et tidspunkt ud til, at Skjern ville køre Århus over og ende med en komfortabel sejr. Men så begyndte Skjern pludselig at lave flere uprovokerede fejl, ligesom afslutningerne dalede i kvalitet, og det sendte Århus tilbage i kampen. Men hjemmeholdet snuppede altså sejren - ikke mindst på grund af en skarp Kasper Søndergaard, der scorede syv gange.

Efter kampen erkendte Skjerns Henrik Møllgaard, at værterne var ved at miste grebet om kampen i anden halvleg.

- Det er dejligt at være tilbage på ret køl. Men det var ikke en flot kamp i dag. Men vi fandt lidt af det krigerinstinkt frem, som skal til i slutspillet. Det er de helt små ting, der afgør det i dag. Men vi skal lukke den i anden halvleg, da vi fører med fire og fem. Der sløser vi for meget, sagde landsholdsspilleren til TV3 Sport1, inden han sendte en lille opsang af sted til hjemmepublikummet.

- Vi skal stadig skærpe os. Men der skal også mere tryk på her på hjemmebane, hvis vi skal nå noget. Hvis der kommer det, så skal vi også nok oppe os. Jeg ved ikke, om folk bare forventer, at vi vinder over Århus. De er altså et rigtig stærkt hold, lød det fra Møllgaard.

Sejren var vigtig for Skjern, da vestjyderne overraskende indledte slutspillet med et nederlag til Mors-Thy. Men med gevinsten mod Århus Håndbold er klubben nu igen tilbage på førstepladsen i slutspilspulje 2, hvor vestjyderne har fire point. Århus ligger nummer tre med to point. Tingene kan dog ændre sig senere lørdag, når puljens to øvrige hold, Bjerringbro-Silkeborg og Mors-Thy, mødes.

Nummer et og to fra de to slutspilspuljer går videre til semifinalerne.

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip