Sønderjyske ærgrer sig over foræringer til FCM

Sønderjyske led fredag aften et 1-2-nederlag i Alka Superligaen hjemme på Sydbank Park i Haderslev til de danske mestre fra FC Midtjylland.

Sønderjyderne havde ellers stor ære af kampen, men skarpheden i begge ender gjorde, at Sønderjyske efter sæsonens to første kampe står tilbage med tre point.

Cheftræner Jakob Michelsen var efter kampen glad for sit holds præstation, men samtidig ærgerlig over, at FC Midtjylland kom for let til deres scoringer.

- Kampen foregik på vores præmisser, og vi gjorde mange ting rigtigt. Drengene skal have stor ros for den del, men FC Midtjylland var bedst til det, det handler om i fodbold - nemlig at score mål. I begge tilfælde hjalp vi dem endda med det.

- Præstationen burde række til point, men det gjorde den ikke i dag. Jeg synes, skæbnen var hård ved os, for vi skabte de største og fleste chancer. FC Midtjylland fik vel egentligt begge mål lidt ud af ingenting, siger han.

En af Sønderjyskes bedste kampen igennem, Johan Absalonsen, var på linje med sin cheftræner i evalueringen af nederlaget.

- Lige nu gør det godt nok ondt at tabe en kamp, som vi havde så godt styr på. Vi lavede nogle dumme fejl, og det var en foræringssejr til FC Midtjylland desværre, siger han.

Kantspilleren mener, at holdet efter sæsonens to første kampe har spillet sig til mere end de tre point, der står på kontoen, og han er fortrøstningsfuld med henblik på sæsonen.

- Med det spil, vi har vist i de første to kampe i Superligaen, synes jeg, vi har spillet til seks point.

- Kan vi fortsætte med det spil, så kommer det til at udligne sig hen over sæsonen, og så venter der rigtig mange point til os på den lange bane, siger Johan Absalonsen.

Sønderjyskes næste opgave er en hjemmekamp mod FC København.

/ritzau/

Dagens Gossip