Sønderjyske-anfører: Vi vil gerne vinde medaljer

Sønderjyske vandt søndag 3-1 over FC Nordsjælland i Alka Superligaen. Med sejren satte sønderjyderne ny klubrekord for point på en sæson, da de med de tre point kom op på 46 point. Den tidligere rekord var på 44 point og blev sat i 2012.

Inden sæsonen var målsætningen at undgå nedrykning, og den blev hurtigt indfriet. Herefter var det pointrekorden, som også nu er blevet indfriet. Træner Jakob Michelsen er naturligvis glad for at have skrevet historie med Sønderjyske.

- Vi er glade for at have skrevet historie, og indfriet målsætning nummer to, efter at vi først undgik nedrykning. Det er den bedste sæson i klubbens historie, og det er vi rigtig stolte af, siger Jakob Michelsen.

Ifølge cheftræneren er Sønderjyskes nye målsætning endnu ikke blevet lagt, men det bliver gjort i den kommende uge, hvor hele staben og truppen sætter sig sammen.

- Den definerer vi sammen. Vi sætter os sammen i løbet af næste uge og laver en ny målsætning. Det bliver en kollektiv målsætning, siger Jakob Michelsen.

Sønderjydernes anfører, Pierre Kanstrup, er ligesom sin træner også stolt over at have lavet historie med klubben.

- Jeg er personligt stolt af, at jeg har været med til at sætte klubrekord her i Sønderjyske, og det er jeg også sikker på at resten af truppen er. Det betyder noget for alle i klubben, siger anføreren.

Pierre Kanstrup vil personligt meget gerne have medaljer, og det får sønderjyderne også, hvis de spiller som de har gjort i løbet af sæsonen.

- Jeg vil meget gerne have medaljer, og det vil hele holdet. Det viser vi også, når vi spiller. Vi har tur i den, og kan vi blive ved med det, kan jeg ikke se, hvorfor det ikke skulle lade sig gøre, siger Pierre Kanstrup.

Sønderjyske har med gårsdagens sejr fire point ned til AaB på fjerdepladsen, der spiller senere mandag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip