Sønderjyske ansætter Jakob Michelsen som ny cheftræner

Skrevet af admin

30/04/2015

Mest læste i dag

Tre uger med spekulationer er forbi. Jakob Michelsen bliver ny cheftræner i superligaklubben Sønderjyske fra den kommende sæson.

Det skriver Sønderjyske på sin hjemmeside.

Michelsen er aktuelt træner for Skive i 1. division, men tager fra sommeren et skridt op ad karrierestigen med skiftet til den bedste række, hvor han i Sønderjyske afløser Lars Søndergaard, der tidligere på måneden annoncerede, at han fortsætter som AaB-træner.

Sønderjyske har indløst en frikøbsklausul for at tilknytte den nye cheftræner, der tiltræder på en toårig kontrakt.

- Vi har haft en bred vifte af meget spændende kandidater til cheftrænerposten, men var tidligt i processen helt og fuldt bevidste om, at Jakob Michelsen toppede vores ønskeliste.

- Efter flere samtaler var vi også overbeviste om, at han er det perfekte match, både hvad angår de faglige og menneskelige kvalifikationer, siger Sønderjyskes sportschef Hans Jørgen Haysen.

Jakob Michelsen, der er fra Tønder, har ingen tidligere erfaring fra Superligaen. Han har i en årrække haft forskellige trænerjobs i Skovbakken. Han har også trænet Hobro i 1. division og har haft en periode som ungdomslandstræner i Tanzania.

- Han har skabt flotte resultater, hvor han har været, og har hver gang formået at få det optimale ud af spillermateriale og et begrænset, økonomisk råderum, påpeger Hans Jørgen Haysen.

/ritzau/