Sønderjyske er ny isduks efter storsejr over Rødovre

25/11/2014

Metalligaen i ishockey er mere jævnbyrdig i denne sæson end længe set, og klubberne skiftes nærmest til at sætte sig på førstepladsen fra runde til runde.

Således også efter tirsdagens kampe, som resulterer i en ny nummer ét i form af mestrene fra Sønderjyske.

Sønderjyderne vandt hjemme hele 7-3 over Rødovre Mighty Bulls i en kamp, hvor Cory Quirk var i overordentlig spillehumør.

Den amerikanske angriber var involveret i fem af hjemmeholdets mål og blev noteret for én scoring og fire assister.

I aftenens anden kamp sørgede Rungsteds Joel Johansson for tre vigtige point på udebane mod Aalborg Pirates, da han knap otte minutter før tid scorede til slutresultatet 3-2.

Aalborg førte ellers 2-0 efter de første to perioder, men en lynstart af gæsterne i tredje periode med to mål inden for de to første minutter resulterede i udligning.

Sønderjyske har 30 point for 16 kampe. Det er ét point mere end Odense, som dog har spillet to kampe færre.