Sønderjyske får klare stryg i Champions Hockey League

27/08/2015

Efter en flot start på Champions Hockey League er ishockeyspillerne i Sønderjyske kommet ned på jorden igen.

Sønderjyderne imponerede ellers voldsomt i sidste uge ved at besejre Red Bull Salzburg med hele 4-1, men i torsdagens returmøde i Mozart-byen var rollerne byttet om.

Salzburg vandt med 7-2, og dermed det østrigske mandskab bedst indbyrdes og rykker forbi Sønderjyske i gruppen, hvor svenske HV71 er tredje deltager. De to bedste hold går videre.

Salzburg kom i spidsen efter mindre end tre minutter ved Ben Walter, og selv om Mads Lund fik udlignet i powerplay, var det danske mesterhold snart på hælene igen.

Hjemmeholdet kom på ny i front inden første periodes afslutning, og derfra var Red Bull Salzburg det klart bedste hold på isen.

De østrigske mestre lavede fem mål i træk og bragte sig foran 6-1, men sønderjydernes Morten Skov fik pyntet på resultatet fem minutter før tid, da han ekspederede en aflevering fra Anders Førster i nettet.

Da manglede danskerne blot et enkelt mål for at holde Red Bull Salzburg bag sig i tabellen, men håbet levede kun i 1 minut og 9 sekunder, hvor østrigerne scorede til 7-2 og satte tingene på plads.

Sønderjyske skal i aktion igen på lørdag, når holdet på udebane i Jönköping møder HV71. Svenskerne har foreløbig kun været på isen én gang, hvor det blev til en 4-1-sejr over Red Bull Salzburg.