Sønderjyske får to røde kort i nederlag til FCK

31/05/2015

Der var på forhånd ikke så meget at spille for i Haderslev, da FC København var sikre på sølv, og Sønderjyske havde sikret sig overlevelse, og det bar kampen præg af i starten.

Ståle Solbakkens hovedstadshold viste dog mest vilje i første halvleg, og det resulterede i en sejr på 2-1 i silende regn i en kamp, hvor to røde kort ødelagde Sønderjyskes comebackmuligheder.

Efter en lige start på kampen fik FCK bedre fat i pasningsspillet, men det var alligevel en kontra, der skulle til for at bringe dem i front.

En clearing endte hos Bjørn Sigurdarson, og i en løbeduel i højre side sprintede han fra Sønderjyske-forsvaret, inden han skråt tilbage i feltet fandt Steve De Ridder, som trods en skidt tæmning kunne sparke 1-0-føringen ind.

Fem minutter senere var den gal igen i Sønderjyskes bageste rækker. Inde i feltet fik vævre Brandur Olsen lov til at stige op til indlæg fra Christoffer Remmer, og med et flot hovedstød gjorde han det til 2-0.

Det var københavnerne, som dominerede klart i en kamp uden den store betydning, men 10 minutter efter pausen burde hjemmeholdet have reduceret.

Marvin Pourie blev spillet helt fri feltet, men han hamrede halvflugteren over mål.

20 minutter før tid så hjemmeholdets muligheder for at komme tilbage ud til at fordufte, da den tidligere FCK-spiller Daniel Jensen tog to gule kort inden for fem minutter, og så var det op ad bakke for sønderjyderne.

Små 10 minutter før tid lavede Mathias "Zanka" Jørgensen en gigantisk brøler, da han som bageste mand forærede bolden til Marvin Pourie, som fik frit løb mod FCK-målet og lagde bolden ind under Stephan Andersen til 1-2.

Håbet om en udligning blev dog ødelagt kort efter, da Nicolaj Madsen fik et noget hårdt direkte rødt kort for at nedlægge en modstander bagfra, og ni mod 11 virkede missionen umulig.

Det lykkedes da heller ikke hjemmeholdet at fremtvinge udligningen, og dermed forblev det 2-1 til FCK.