Sønderjyske forbereder vinter under stregen

Skrevet af admin

10/11/2013

Mest læste i dag

Nul point de seneste seks kampe og seks point op til nedrykningsstregen. Det er status efter Sønderjyskes 0-3-nederlag til FC Nordsjælland lørdag aften.

Sønderjyske-træner Lars Søndergaard erkender, at situationen er kritisk, og med bare tre kampe tilbage inden vinterpausen, forbereder han sig på en vinter under stregen.

- Jeg sagde inden kampen mod Nordsjælland, at vi skulle have seks point i de sidste fire kampe inden vinterpausen, siger træneren.

- Vi kommer ikke væk fra sidstepladsen, eller i hvert fald bundplaceringen, men det må vi acceptere. Det kan også vise sig at være en fordel, for tidligere har vi været bange for at ryge under stregen.

- Nu har vi ikke noget at være bange for længere. Vi skal fokusere på, at vi har en mulighed, når foråret starter, så vi har noget at skyde med der, siger træneren.

Lars Søndergaard har bemærket, at andre betragter Sønderjyske som sikre nedrykkere.

- 99 procent af Danmarks befolkning har nok dømt os som nedrykkere, men heldigvis sidder der en flok inde i vores omklædningsrum, som stadig tror på det, siger Lars Søndergaard.

Træneren får opbakning fra klubbens sportschef Ole Nielsen, der så bedre tegn mod FC Nordsjælland.

- Vi skal ud og arbejde hårdt videre. Der findes ingen trylleformular, ud over hårdt arbejde. Det forsøgte vi mod FC Nordsjælland, men personlige fejl gjorde det svært.

- Vi skal have elimineret de fejl og så arbejde videre med det, vi er i gang med. En sejr er den bedste medicin, siger Ole Nielsen.

/ritzau/