Sønderjyske forlænger med svensk fløjprofil

Skrevet af admin

21/02/2016

Dagens topnyheder

Christoffer Fors flyttede som bare 21-årig til Danmark og Sønderborg og huserer nu på femte sæson på venstrefløjen hos Sønderjyskes håndboldherrer.

Det bliver også til en sjette, efter at parterne søndag forlængede aftalen med yderligere en sæson.

Sønderjyskes cheftræner, Morten Henriksen, glæder sig over, at den vellidte og sympatiske svensker bliver i klubben.

- Christoffer Fors har fra første dag til fulde matchet vores værdier, og han har altid arbejdet hårdt for holdet.

- Med sin ydmyge tilgang og positive bidrag uden for banen er han også en værdifuld spiller i forhold til den gode harmoni i truppen siger Morten Henriksen til klubbens hjemmeside.

Christoffer Fors fik ødelagt hele sæsonen 2013-2014 af en skade i akillessenen, men kæmpede sig tilbage og har nu spillet 80 kampe i den lyseblå trøje,

- Christoffer Fors har en eminent teknik, hvad angår spring og skudvarianter, og ikke mindst arbejder han dejligt hårdt og stabilt i forsvaret.

- Vi sagde i sidste sæson farvel til to profiler på venstre fløj, og udefra var man skeptisk, da vi valgte at lade Christoffer Fors være førstevalg på positionen.

- Han har til fulde levet op til tilliden, og helt faktuelt leverer han samme scoringsprocenter fra fløjpositionen, som det var tilfældet i sidste sæson, fastslår Morten Henriksen.

Den i dag 25-årige svensker er tilfreds med kontraktforlængelsen.

- Jeg kom til Sønderjyske tilbage i 2012 og har fået en fantastisk modtagelse. Jeg er glad for at være her, og vi har et helt utroligt publikum, som altid bakker os op. Og det er uanset, om vi vinder eller taber.

- Jeg ser derfor også frem til endnu en sæson i Sønderjyske, lyder det fra Christoffer Fors.

/ritzau/