Sønderjyske fortsætter march mod semifinale

09/03/2014

Sønderjyske har sat kursen mod en DM-semifinale. Søndag tog grundspilsvinderne den anden sejr ud af to i kvartfinaleserien mod Esbjerg. En 4-1-sejr forlod sønderjyderne Vestjylland med.

I modsætning til det første opgør i Vojens, hvor der først blev scoret seks minutter inde i ekstratiden, var Sønderjyske allerede på 3-0 efter anden periode. Matchvinderen fra fredagens kamp, Cory Quirk, scorede to gange i Esbjerg.

Herning tog med en 5-0-sejr i Herlev også et stort skridt mod videre avancement. Fem forskellige målscorere sørgede for, at midtjyderne nu fører 2-0 i serien.

Også Frederikshavn er kommet godt fra start i kvartfinalerne. Ude mod Odense vandt nordjyderne med 3-1. Kristoffer Jonsson og Lasse Sandgaard bragte Frederikshavn på 2-0, inden Rob Ricci reducerede for fynboerne. Kirill Tulupov slog gæsternes sejr fast.

Det lykkedes til gengæld for Rødovre at udligne til 1-1 i kvartfinaleserien mod Aalborg. Der stod 2-2 efter de første tre perioder, og så skulle afgørelsen findes i ekstratid. Her blev Rødovres Michael T. Christensen helten.