Sønderjyske hattrick-helt: Mentalt stærkere end Esbjerg

Skrevet af admin

22/05/2015

Mest læste i dag

Sønderjyske tog torsdag aften tre livsvigtige point i kampen for overlevelse i Alka Superligaen, da det på Blue Water Arena i Esbjerg blev til en 3-2-sejr.

Sønderjyderne kom foran 3-0 på et hattrick af den tyske angriber Marvin Pourie, og han var en glad mand efter kampen.

- Esbjerg er ikke noget dårligt hold, så det var en fin sejr. Jeg følte, at vi var mentalt stærkere end dem kampen igennem, og det gav os sejren i dag.

- Vi er ikke reddet fuldstændigt, og vi har en vigtig kamp allerede igen på søndag mod FC Vestsjælland. Vi vil gøre det svært for dem, og hvis vi kan tage sejren der, er den hjemme (uafgjort er nok til Sønderjyske-redning, red.)

- Jeg er meget glad for, at jeg scorede tre mål i dag. Det er noget, jeg har arbejdet længe for, og jeg har følt, at jeg har været tæt på at score mange mål i de foregående kampe, siger Marvin Pourie.

Holdkammerat i det sønderjyske, Daniel Jensen, pegede på vigtigheden af de tre point.

- Når man kigger på, hvor vi ligger, er det jo bare at kigge på stillingen og se, hvor vigtig sejren var.

- Vi stod godt på banen og fik sat et pres på Esbjerg. Kigger man bort fra det sidste kvarter, så mener jeg, at det var tydeligt, at det var os, der gerne ville vinde. Vi gik ind i nærkampene, og vi kom til chancerne, siger han.

Cheftræner i Sønderjyske, Lars Søndergaard, peger på den næste kamp mod FC Vestsjælland som sæsonens nøglekamp.

- Vi vil gøre alt for at skabe et godt resultat på søndag, så vi kan slappe lidt af. Men det bliver en hård kamp, og den her bundstrid er et drama.

Sønderjyske har 36 point for 30 kampe, og er placeret på niendepladsen i Superligaen.

/ritzau/