Sønderjyske henter gammel kending og siger farvel til to

Sølvvinderen Sønderjyske er i gang med at justere truppen frem mod næste Alka Superliga-sæson, og i den forbindelse har klubben søndag sikret sig en ny spiller.

Der bliver samtidigt sagt farvel til to, oplyser klubben i en pressemeddelelse.

I angrebet har Sønderjyske hentet Mikael Uhre på en fri transfer. Uhre er en gammel kending i Haderslev, hvor han har fået sin fodboldopdragelse.

Angriberen, der blev nummer tre på topscorerlisten i 1. division med 13 mål for Skive i den netop færdigspillede sæson, forlod sidste sommer Sønderjyske efter ikke at have fået et gennembrud på klubbens førstehold.

- Vi får en stærkere og mere moden Mikael Uhre retur til Sønderjyske. Han kommer med selvtillid i kroppen og vil bibringe os noget fart og power på angriberpositionen.

- Han har talentet og potentialet til at spille på øverste hylde, og vi glæder os til at få ham tilbage i den lyseblå trøje, skriver Hans Jørgen Haysen, Sønderjyskes sportschef, i meddelelsen.

Mikael Uhre kender også Sønderjyskes cheftræner, Jakob Michelsen, fra deres fælles fortid i Skive. Uhre var udlejet til Skive i efteråret 2014.

Ud af Sønderjyskes trupper stryger til gengæld reservespilleren Andreas Oggesen samt midterforsvareren Francis Dickoh.

Sidstnævnte, der sæsonen inden vandt DM-guld med FC Midtjylland, kom til Sønderjyske på en kort kontrakt i april, da klubben var hårdt ramt af skader.

- Han har udført sin mission til punkt og prikke og blev den ønskede ressource til vores defensiv i forårets meget komprimerede slutprogram.

- Vi vælger dog at undersøge markedet for andre alternativer til den pågældende position, hvorfor vi i første omgang har valgt at sige tak for kampen til Francis Dickoh, skriver Hans Jørgen Haysen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip