Sønderjyske henter kantspiller i FC Vestsjælland

Skrevet af admin

31/08/2015

Dagens topnyheder

Sent mandag aften forstærkede Sønderjyske sig til sæsonens resterende kampe i Alka Superligaen.

Marc Dal Hende er ny mand i den sønderjyske trup, efter at klubben har hentet ham med omgående virkning i FC Vestsjælland.

Offensivspilleren har skrevet kontrakt frem til sommeren 2017, og tilgangen af den 24-årige kantspiller glæder sportschef Hans Jørgen Haysen.

- Marc Dal Hende er en rigtig spændende spiller, som hører hjemme i Superligaen. Da vi fik muligheden for at få ham tilknyttet, var det én af prioriteringerne her på transfervinduets sidste dag.

- Vi har endnu ikke set hans højeste niveau, og vi ser det naturligvis gerne forløst her hos os. Marc Dal Hende kan dække flere positioner og er en ærgerrig og arbejdsom type. Egenskaber, som vi værdsætter her i klubben.

- Nu glæder vi os til at byde ham velkommen som ny spiller i den lyseblå trøje, siger Hans Jørgen Haysen til Sønderjyskes hjemmeside.

Selv om der var andre muligheder for et klubskifte, så var spilleren selv ikke i tvivl, da Sønderjyske kom på banen.

- Jeg er ikke i tvivl om, at Sønderjyske er den rigtige klub i forhold til min videre udvikling. Her er et super spændende setup, og med ny træner og flere nye spillere i truppen har Sønderjyske fået en meget flot sæsonstart, siger Marc Dal Hende til hjemmesiden.

Marc Dal Hende har tidligere i karrieren været tilknyttet FC København, Viborg Ff, AB og senest altså FC Vestsjælland.

/ritzau/