Sønderjyske: Ingen meldinger fra Brøndby-kampen

I morgen aften afvikles alle kampe så igen på samme tid modsat alle andre spillerunder, hvor kampene af tv-hensyn er placeret fra fredag til mandag.

Normalt plejer tilskuerne på stadion at blive løbende opdateret på stillingerne i de øvrige kampe. Men det kommer ikke til at ske i morgen aften i Haderslev.

Sønderjyske har besluttet at lukke ned for opdateringer på de andre kampe, når de tager imod Horsens. Sønderjyske er ikke reddet matematisk endnu, så øvrige resultater kan påvirke klubbens skæbne.

- Vi har besluttet, at der ikke kommer meldinger fra de andre kampe, der kan forstyrre det hele. Det nytter ikke noget, at spillerne bliver opmærksomme på andre stillinger og begynder at blive påvirket af det, siger Sønderjyske sportschef Ole Nielsen.

Han lover nervøse Brøndby-fans, at det ikke bliver i morgen, at Brøndby ryger ned. Det kan ellers blive en realitet, hvis Brøndby taber til FCN og Horsens vinder i Sønderjylland.

- Der bliver absolut ingen gaver fra os til Horsens .Vi er ikke selv reddet endnu, så vi skal ud og have en sejr. Vi går 100 procent efter sejren, og vi skal selv ud og lukke sæsonen i morgen. Jeg er sikker på, at det kan blive en nervøst spillet kamp på grund af det store pres på holdene, men jeg er overbevist om, at vi henter tre point, forklarer en optimistisk sportschef.

Han er selv låst i forhold til at agere på transfermarkedet i næste sæson, indtil Sønderjyske's skæbne er kendt. Men uanset hvor klubben spiller i næste sæson, så bliver det ualmindeligt svært at holde fast i profilen Lasse Vibe.

- Jeg kan da godt sige så meget, at der allerede er interesse for Lasse. Det er meget naturligt ovenpå hans flotte sæson. Jeg tror også, at vi alle vil være forundret, hvis han ikke bliver udtaget til A-landsholdet, for han er uden tvivl Danmarks bedste højrekant lige nu. Så vi må se, hvad der kommer af bud på ham og så tage stilling, siger Sønderjyske's sportschef Ole Nielsen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip