Sønderjyske lader sig ikke rive med af topplacering

Skrevet af admin

18/10/2015

Mest læste i dag

Efter lørdagens sejr på 2-1 ude over OB ligger Sønderjyske nummer tre i Superligaen. Det får dog ikke træneren til at ændre målsætning.

- Vi har én målsætning, og det er, at vi skal overleve. Når det så er sagt, så vil vi rigtig gerne mere. Men det der med målsætninger kan vi ikke rende og lave om hver uge, siger Jacob Michelsen.

Sønderjyske-træneren har svært ved at gennemskue, om tredjepladsen er et udtryk for holdets niveau.

- Vi har leveret gode spillemæssige præstationer i rigtig mange kampe, og havde man spurgt mig inden sæsonen, om vi ville ligge her, havde det været mere eller mindre naivt at forvente det. Men vi skal ikke lade os rive med, siger Michelsen.

Ifølge en af holdets profiler Johan Absalonsen skal holdet beholde ydmygheden.

- Rent spillemæssigt så spiller vi til der, hvor vi ligger. Vi har dog stadig vores ydmyghed, da vi i andre sæsoner har dykket rigtig meget i slutningen af efteråret, siger Johan Absalonsen.

En del af forklaringen på topplaceringen skal findes i, at Sønderjyske ikke har spillet uafgjort en eneste gang i denne sæson. Det er enten eller, og en sejr og et nederlag giver i længden flere point end to uafgjorte.

Sidste sæson spillede Sønderjyske uafgjort 16 gange. Sønderjyskes træner mener, at tilfældigheder gør, at holdet i denne periode kun vinder og taber.

- Det kunne se ud som om, at det er enten eller, men jeg tror, at det er lidt tilfældigt. Kampen mod OB kunne jo lige så godt have endt uafgjort, og i andre kampe er det marginaler, der gør, at vi ikke spiller uafgjort.

- Det er ikke noget, som vi snakker om, at vi ikke skal spille uafgjort, men vi har det sådan, at vi går altid på banen for at vinde, og så må det bære eller briste, siger Jacob Michelsen.

/ritzau/