Sønderjyske lovpriser målmand efter sejr over Viborg

Skrevet af admin

12/05/2016

Dagens topnyheder

Sønderjyske vandt onsdag sin femte kamp i streg i Alka Superligaen, da Viborg blev slået hjemme på Sydbank Park med 2-0, hvor sønderjydernes målmand Marin Skender havde flere vigtige redninger.

Sønderjydernes første målscorer, Marc Dal Hende, har nu scoret tre mål i de seneste fem kampe, men han var langt fra tilfreds med præstationen.

- Jeg synes, vi var dårlige. Vi var ikke gode nok. Viborg gjorde det svært for os. Men et tophold vinder også på dårlige dage. Det samme gjorde vi mod Hobro. Det, synes jeg, er stærkt, siger målscoreren til 1-0.

Viborg pressede hårdt på til sidst i kampen, men en stærkt spillende Marin Skender i sønderjydernes mål hjalp til at holde buret rent med flere afgørende redninger.

- De sidste 20 minutter var vi heldige med, at de ikke scorede, da vi var under pres. Men Marin Skender stod en fremragende kamp, siger Marc Dal Hende.

Sønderjyskes cheftræner, Jakob Michelsen, kunne lidt bedre acceptere kampen, da han mente, at hans mandskab spillede en god første halvleg.

- Vi kom fint fra start. Første halvleg foregik på vores præmisser. Vi havde et skud på stolpen og lavede et godt mål. Så jeg var godt tilfreds med første halvleg.

- I anden halvleg havde vi nogle få chancer, men så ændrede kampbilledet sig. Der kunne Viborg nemt have scoret et par mål. Men vi havde et topholds held, og vores keeper havde nogle fantastiske redninger.

Marcel Rømer var ligesom sin holdkammerat og træner enig i, at Marin Skender stod en meget god kamp og reelt reddede Sønderjyske.

- Vi havde en rigtig god målmand, der reddede os flere gange til sidst i kampen. Det var verdensklasseredninger, siger Rømer.

Sønderjyske skal i næste runde en tur til Herning, hvor der venter et topbrag mod FC Midtjylland.

/ritzau/