Sønderjyske-målscorer: Der var niveauforskel mod Hobro

Sønderjyske hentede mandag aften tre point til kontoen i Alka Superligaen, da det hjemme i Haderslev blev til en overbevisende 3-0-sejr over Hobro.

Sønderjyderne er nu rækkens mest scorende hold og indtager en andenplads i rækken.

Troels Kløve, der er kommet til Sønderjyske i sommerpausen, pegede på niveauforskellen som den afgørende faktor til sejren.

- Der var niveauforskel på Hobro og Sønderjyske. Hobro havde nogle lange bolde og nogle frispark, og det var sådan set det. Der stod Sønderjyske på resten.

- Vi var stærkere på alle positioner, og så spillede vi en god gang fodbold. Vi slog gode lange bolde, og vi havde noget godt kombinationsspil. Vi havde lidt af det hele, siger midtbanespilleren.

Johan Absalonsen mente efter kampen, at Sønderjyske sad på kampen fra begyndelsen.

- Det var en fornøjelse. Vi følte, vi sad på kampen fra første minut, og det var klart os, der styrede. Efter vi kom på 2-0, blev det cruise control.

- Vi har sindssygt mange målscorere. Vi har fem-seks spillere, der kan score mål i hver kamp, og det betyder rigtigt meget for os.

- Vi er stadig aggressive, men har fået noget mere boldbesiddelse ind i vores spil. Vi er meget svære at spille imod, siger Absalonsen.

Cheftræner i Sønderjyske, Jakob Michelsen, er glad for den gode sæsonstart, men påpeger, at træerne ikke vokser ind i himlen.

- De point, vi har fået nu, er der ingen, der kan tage fra os. Vi har leveret fem gode præstationer og på trods af store udskiftninger i truppen, har vi virket stabile.

- Men der vil stadigvæk komme udfald på det her unge fodboldhold, og derfor er det vigtigt, at vi slår profit af vores gode perioder, siger Michelsen.

Sønderjyske møder næste gang Brøndby på udebane.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip