Sønderjyske om point i Viborg: Tilfredsstillende

Sønderjyske fik et meget tiltrængt point i bestræbelserne på at overleve i Superligaen, da det blev til 2-2 mod Viborg i domkirkebyen. Sønderjyske har dermed 15 point og ligger stadig sidst i rækken, men har nu fået fire point i de sidste to kampe.

- Det er 100 procent sønderjyskes dna, vi så i dag. Det er det, som skal vende det for os. Der skal fightes og kæmpes over hele linjen. Det har der egentlig været i en del kampe. Men nu er vi begyndt at få output for det, siger sønderjyskes direktør, Klaus Rasmussen.

- Man kan kun være stolte af drengene, når de spiller, som de gør. De er krigere alle sammen, og vi er alle fulde af tro på, at vi kan få flere point og kravle over stregen. Det er jeg meget tilfreds med, siger han.

Kampen blev aldrig nogen prangende fodboldkamp med finpoleret spil. I stedet var den præget af betydningen: At ingen af holdene kunne tåle at tabe. Det var fight og intensitet igennem alle 90 minutter.

Thomas Dalgaard bragte Viborg på sejrskurs med sin scoring til 2-1 efter 50 minutter. Men Bjørn Paulsen bragte balance i regnskabet 12 minutter før tid. En scoring, der sikrede et vigtigt resultat, lyder det fra Sønderjyskes topscorer, Nicolaj Madsen:

- Man kan vist roligt sige, at det var et vigtigt point for os. Det var helt tydeligt, at det var to hold, der var bange for at tabe. Det blev en rodet affære, hvor de lange bolde fik første prioritet, siger han.

- Vi skulle ikke satse så meget, at vi tabte bolden på midten af banen. Og hvis vi havde tabt kampen, havde det set meget skidt ud. Så vi er lykkelige over vores point, og over at vi formår at komme tilbage i kampen to gange, lyder det fra Nicolaj Madsen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip