Sønderjyske overbeviste om guld i syvende finalekamp

Spørger man i Sønderjyske, er der ingen tvivl.

- Vi tager guldet i kamp nr. 7, lyder en fast stemme fra Klaus B. Rasmussen, administrerende direktør for det sønderjyske idrætsflagskib.

- Det var en streg i regningen, at vi ikke formåede at afgøre det i Frederikshavn med fire minutters fire-mod-tre i fjerde periode, men så vinder vi på søndag i SE Arena og sætter et gyldent punktum på næste fredag i den afgørende kamp i Frederikshavn, siger han.

Klaus B. Rasmussens optimisme bygger på en enorm vilje og en kombination af rutinerede spillere, som tidligere har vundet noget, og yngre spillere, som brændende ønsker for første gang at stå med guldet om halsen.

Hockeyfeberen i Sønderjylland slår alle rekorder. For femte gang i denne sæson er der søndag udsolgt i 114 mio .kr.-hockeypaladset til en klub- eller landskamp: 5.000 tilskuere.

- Vi solgte de sidste 3.000 pladser på fire timer. Vi kunne have solgt dobbelt så mange, siger Klaus B. Rasmussen.

Af de 5.000 pladser er 3.000 ståpladser (deraf 350 nummererede), så også på dén måde, skiller Danmarks fornemste hockeyarena sig ud.

Sønderjyske tæller ikke færre end syv canadiske spillere, og udgangspunktet er at beholde så mange som muligt. Således er man meget tæt på at forlænge med målmanden Alfie Michaud, og en håndfuld følger efter.

Om cheftræner Mario Simioni og hjælpetræner Dan Ceman fortsætter, afgøres når sæsonen evalueres efter et bestyrelsesmøde ultimo april.

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip