Sønderjyske overrasker med storsejr i Skjern

21/04/2016

Skjern Håndbold tabte torsdag aften for anden kamp i træk i slutspillet i Boxer Herreligaen.

Klubben tabte overraskende 24-30 hjemme til Sønderjyske, der fik klubbens første point i slutspilspulje 1.

Skjern måtte undvære den skadede Kasper Søndergaard, der på grund af en skade ikke kunne indtage sin sædvanlige position som højre back.

Han var tidligere torsdag med på det All Star-hold i Boxer Herreligaen, som blev sat af Divisionsforeningen Håndbold. Her havde han i øvrigt selskab af klubkammeraten Bjarte Myrhol.

Skjern savnede Kasper Søndergaards målfarlighed i kampen, der var meget lige frem til den afsluttende fase.

Sønderjyske gik til pause med en føring på 15-14, og gæsterne fortsatte med at byde hjemmeholdet trods i anden halvleg.

Otte minutter før tid kunne stregspilleren Magnus Gullerud score til 25-23, samtidig med at Skjern fik sendt René Rasmussen ud i to minutter.

Mod afslutningen af kampen gik Skjern helt i opløsning, og gæsterne vandt en stor sejr.

Team Tvis Holstebro, der som vinder af grundspillet fik to point med til slutspillet, fører slutspilspulje 1 med seks point for to kampe.

Bjerringbro-Silkeborg og Sønderjyske har to point, mens Skjern har det ene point, som klubben havde med fra grundspillet.

I kvalifikationsspillet sikrede HC Midtjylland endnu en sæson i den bedste række.

Pokalvinderne vandt 26-20 hjemme over Odder og sejrede dermed samlet med 51-49.