Sønderjyske-profil færdig resten af sæsonen

Det var under en træning tidligere på ugen, at uheldet indtraf, og det ærgrer selvsagt sportschefen i Haderslev-klubben, at de nu må undvære Hansen.

- Det er ærgerligt, for Thomas dækker flere pladser for os, vi har både brugt ham i det centrale forsvar og på den defensive midtbane, siger sportschef Ole Nielsen til bold.dk.

Til gengæld trøster sportschefen sig med, at klubbens nyeste spiller, Rabiu Afolabi, blev hentet til Haderslev netop for at kunne agere forstærkning, hvis truppen skulle rende ind i skader. Men derfor er det at skulle undvære Thomas Hansen stadig et tab for mandskabet.

- Vi har godt nok ikke været heldige med skader i denne sæson. Det var lige begyndt at lysne lidt, men så kom den her lige. Jeg kan ikke huske at have været ude for noget lignende, siger sportschefen.

Sønderjyske ligger i øjeblikket under nedrykningsstregen, dog en kamp i underskud, fordi en mindre snestorm over Haderslev gjorde, at kampen mellem Sønderjyske og Esbjerg fB blev aflyst i seneste spillerunde.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip