Sønderjyske rejser sig oven på skuffelse og slår Odense

13/10/2015

Sønderjyskes ishockeymestre er hurtigt kommet tilbage på vindersporet, efter at holdet fredag tabte for første gang i sæsonen.

Ved først mulige lejlighed fik sønderjyderne revancheret sig, da holdet mandag aften slog Odense 4-2 i en underholdende affære.

I kampens første to perioder viste begge hold stor skarphed, når mandskaberne var i overtal. Således blev kampens første fire scoringer scoret i powerplay, og før de sidste 20 minutter var stillingen 2-2.

Så demonstrerede Sønderjyske nok engang, at holdet er en smule skarpere end Metal Ligaens øvrige hold, da sønderjyderne med to hurtige scoringer i tredje periode afgjorde kampen.

3-2-målet blev ligeledes scoret i overtal, mens landsholdsspiller Thomas Spellings 4-2-mål fra en meget spids vinkel afgjorde kampen.

Med sejren udbygger Sønderjyske forspringet i toppen af rækken, hvor Vojens-klubben med 23 point har fem point ned til Frederikshavn, der dog har spillet en kamp færre.

Odense forbliver på fjerdepladsen med 12 point.