Sønderjyske smider føring og deler med GOG

05/09/2015

Sønderjyskes og GOG's håndboldherrer er begge ubesejrede i Boxer Herreligaen efter sæsonens første to spillerunder.

Det er status, efter de to hold lørdag eftermiddag delte i porten med 23-23 i Sønderborg.

Hjemmeholdet må dog ærgre sig mest over resultatet. Sønderjyske havde nemlig åbnet anden halvleg med stærkt spil og havde opbygget et forspring på fem mål med et kvarter igen.

Den føring blev sat over styr, og Sønderjyske missede også muligheden for at få en sejr i kampens sidste sekunder, hvor holdet havde bolden.

De første 30 minutter var jævnbyrdige og sluttede 12-12 efter Kasper Thomsens udligning i sidste sekund for hjemmeholdet. Sønderjyskes 4-2-føring tidligt i kampen var eneste gang, at et hold var foran med mere end et mål i første halvleg.

Midtvejs i anden halvleg var Sønderjyske kommet foran med 20-15, og kampen synes afgjort. Seks minutter senere var forspringet dog skrumpet til et enkelt mål, før bagspilleren Claus Kjeldgaard igen gav hjemmeholdet lidt luft med sin 21-19-scoring.

Med to og et halvt minut tilbage af kampen udlignede GOG til 23-23, og selv om Sønderjyske efterfølgende blev tildelt et straffekast, blev der ikke scoret yderligere i opgøret.