Sønderjyske-træner afviser spekulation om gummiben

Efter seks kampe uden nederlag mistede Sønderjyske lørdag aften et skridt i kampen om sølvmedaljerne, da holdet blev sendt hjem fra MCH Arena med et 2-3-nederlag i bagagen til de direkte konkurrenter fra FC Midtjylland.

Med resultatet er Sønderjyske nu kun tre point foran FCM på tredjepladsen, men det får ikke Sønderjyske-træner Jakob Michelsen til at frygte for gummiben hos sine spillere.

- Det spørgsmål har jeg fået de seneste ti runder, og jeg frygter stadig ikke, at vi får gummiben.

- Vi kan fortsat nå at ende som nummer to, men vi kan også nå at ende som nummer fem. Men uanset hvad så har det været en fantastisk sæson, siger Jakob Michelsen, der var tilfreds med sit hold mod FCM.

- Vi leverede en mandfolkeindsats, hvor vi spillede lige op med de forsvarende danske mestre. Desværre faldt de små marginaler ud til deres fordel, og det blev afgørende for kampens resultat, siger han.

Tommy Bechmann følte sig snydt for et straffespark ved stillingen 1-1 i anden halvleg, og ifølge Sønderjyske-angriberen kunne det have ændret kampen.

- Efter jeg forsøgte at filme mig til et straffespark i Hobro, kan der åbenbart ikke dømmes straffespark mod mig længere.

- Hvis vi havde fået det straffespark og var kommet foran med 2-1, så havde vi ikke tabt kampen, siger Bechmann.

Til trods for nederlaget er der fortsat stor optimisme at spore i Sønderjyske-lejren.

- Vores situation er ikke blevet bedre efter nederlaget, men vi kan stadig selv afgøre det. Vi mangler to hjemmekampe ud af de sidste tre kampe, og det kan forhåbentlig blive vores fordel, siger Bechmann.

Sønderjyskes næste opgave bliver på fredag, når OB kommer på besøg.

/ritzau/

Dagens Gossip