Sønderjyske-træner: Esbjerg gav os en lærestreg på isen

Skrevet af admin

08/04/2015

Dagens topnyheder

Sønderjyskes ishockeyherrer havde tirsdag aften en gylden mulighed for at skaffe sig en matchbold inden den fjerde kamp i finaleserien mod Esbjerg Energy, men smed en 4-1-føring og tabte kampen 4-6.

Sønderjydernes træner, Dan Ceman, mener, at spillerne tog for let på opgaven ved den store føring og nu selv er ude om, at Esbjerg fik reduceret til 1-2 i kampe i stedet for at være bagud 0-3.

- Vi begyndte at træffe de "lette" valg og gøre ting, vi normalt ikke gør.

- Vi var foran, og så stoppede vi med at spille vores spil. Stoppede med at spille med intensitet og være defensivt orienterede, og så gav vi dem en chance for at komme ind i kampen igen, og den greb de, siger Ceman.

Cemans skuffelse, over hvordan finaleserien har udviklet sig, er ikke til at tage fejl af, men han tror på, at Sønderjyske til fredagens fjerde opgør har lagt nederlaget bag sig og har lært lektien fra tirsdagens opgør.

- Jeg bliver selvfølgelig bekymret, når vi taber, men jeg er sikker på, at holdet nu finder tilbage på sporet og viser fokus. Vi har fået en lærestreg, og nu kigger vi fremad. Sådan er ishockey, siger træneren.

Det fjerde opgør mellem Sønderjyske og Esbjerg spilles fredag aften i Esbjerg.

/ritzau/