Sønderjyske-træner forudser svær overlevelse i denne sæson

Man kan bruge en lille diskoteks-analogi, når det handler om Sønderjyske.

Sønderjyderne er vant til at stå i baren og flirte kraftigt med nedrykningsstregen. Men det er meget sjældent den famøse streg får held med at tage de lyseblå med hjem og have dem ’under sig.

I aftes lykkedes det dog. Selv om slutcifrene på 1-2 antyder noget andet, var de lyseblå nedspillet af et stærkt FCK-mandskab. Nederlaget i sig selv er ikke opsigtsvækkende, men det er det faktum, at sønderjyderne nu er blandt de to mest udsatte Superliga-mandskaber, når det drejer sig om nedrykning.

- Nu må vi se, hvordan vi tackler at ligge under stregen, for det er ikke noget, vi har gjort så meget. Men vi skal nok rejse os, siger Sønderjyske-træner Lars Søndergaard.

Det kan dog vise sig svært. Oprykkerne FCV og Viborg, der på papiret burde være de svageste hold, har fået en fin sæsonstart og er løbet en smule fra sønderjyderne, der i stedet kæmper med sidste sæsons medaljevindere i bunden.

- Det er sværere at overleve i den her sæson. Vi vidste, at vi ville ryge under stregen, hvis vi tabte. Det kommer ikke bag på os. Det hele er lidt mere anspændt med de hold, der ligger dernede. For to år siden lå HB Køge og Lyngby dernede, og det fik man ikke koldsved af, forklarer Lars Søndergaard, der dog ikke går i panik af dén grund.

- Vi skal holde os til, og så kan det godt være, vi ligger på en nedrykningsplads. Men det er måske meget godt. Så kan vi modbevise medier og eksperter igen, slutter en trods alt grinende Sønderjyske-træner, der kan glæde sig over, at der netop nu ’kun er to point til sikkerheden over stregen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip