Sønderjyske-træner: Lyngbys scoring punkterede os

Skrevet af admin

31/07/2016

Dagens topnyheder

Sønderjyske tabte søndag i egen hule 0-1 til oprykkerne fra Lyngby, der ligesom sønderjyderne kom til kampen med et point efter de første to kampe.

Hjemmeholdet havde ellers optræk til et par gode chancer, men flere gange stod Jesper Hansen i Lyngby-målet i vejen, og ellers manglede skarpheden.

Efter kampen var stemningen trykket i Sønderjyske-lejren, og nederlaget irriterede Sønderjyske-træneren.

- Det var en typisk 0-0 kamp i dag. Det irriterer mig her bagefter, at når vi ikke skaber mere, at vi så ikke spiller 0-0. Det blev en hakkende første halvleg, som vel meget retfærdigt endte 0-0.

Sønderjyske kom bedre ud til anden halvleg, men efter Lyngbys scoring kunne sønderjyderne slet ikke få fat i spillet igen.

- Jeg synes egentlig, vi kom godt ud til anden halvleg. Ikke at vi skabte kæmpe chancer, men jeg følte, vi var i kontrol og formåede at lægge et tryk.

- Lidt ud af det blå forærede vi Lyngby et mål, og i den situation manglede vi lidt kynisme.

- Efter målet havde vi ikke kræfterne til at lave et comeback, som vi er kendt for. Der manglede ganske enkelt energi, efter at vi kom bagud, og det var lidt det samme, som også var tilfældet mod AGF. Vi manglede power til at komme tilbage, siger Jakob Michelsen.

Efter en times spil var det Lyngby-spilleren Mikkel Rygaard, der bragte gæsterne i førerposition.

- Vi skal cleare den bold, og det havde vi alle muligheder for. Så var det i øvrigt godt sparket ind af Rygaard, den ros skal han have. Men vi skal ikke komme i den situation, den kunne vi have undværet.

- Der manglede ganske enkelt noget flow i første halvleg. Det havde jeg egentlig ikke det store problem med, for jeg troede, at vi kunne lægge på i anden halvleg. Vi kom fint ud efter pausen med et godt udtryk.

- Jeg sad med en god fornemmelse, indtil de scorede. Målet punkterede os, og der var ganske enkelt udsolgt.

Sønderjyske har blot formået at hente et point efter de første tre kampe. Et faktum der ikke begejstrer cheftræneren.

- Et point i tre kampe i Superligaen mod nogle hold, vi gerne vil sammenligne os med, det er selvfølgelig ikke godt nok.

Sønderjyske spiller igen torsdag hjemme mod Zaglebie Lubin i returopgøret i Europa League.

/ritzau/