Sønderjyske-træner: Sæsonens suverænt ringeste kamp

Sønderjyske er kommet flot fra land i Superligaen, hvor de første fem kampe kastede ni point af sig.

Søndag kom sønderjyderne dog lidt ned på jorden, da det i Brøndby blev til et nederlag på 0-1.

- Det var en dårlig præstation fra vores side. Vi leverede i de fem første spillerunder gode præstationer, men det gjorde vi ikke i dag. Vi ramte ikke dagen, siger træner Jakob Michelsen.

- Defensivt så det egentlig okay ud, indtil vi kom bagud, men offensivt fik vi skabt alt for lidt. Vi var for dårlige med bolden, og præstationen var ikke til at få point, så Brøndbys sejr er fuldt fortjent.

- Efter vi kom bagud, smuldrede det for os, så vi fik ikke lagt det afgørende tryk. Det var sæsonens suverænt ringeste præstation.

Træneren skal nu have kigget på, hvad der gjorde, at spillet mod Brøndby ikke var som i sæsonens første fem opgør.

- Faktum er, at vi ikke lykkedes. Der var for mange, der ikke ramte deres niveau i dag. Nogle gange er det små ting, der gør det, men helheden så ikke ret god i dag, siger Michelsen.

Trods Brøndbys dominans have Sønderjyske faktisk chancen for at tage point med hjem, men topscorer Tommy Bechmann brændte ti minutter før tid en helt åben chance.

- Jeg fik fin fart i mit hovedstød, men jeg ramte desværre lige midt i målet, og der stod Frederik Rønnow, siger Bechmann.

Angriberen er enig med sin træner i, at det spillemæssige niveau ikke nåede de nødvendige højder på Brøndby Stadion.

- Brøndby gjorde det svært for os, og de stressede os rigtig meget. Når de ikke stressede os, gjorde vi det faktisk selv, så vi fik aldrig den ro på bolden, vi har behov for.

- Vi prøvede at slå nogle lange bolde bagfra, men vi fik ikke flyttet holdet op, og så er det svært, for afstanden bliver for stor.

Sønderjyske er trods nederlaget noteret for ni point efter seks spillerunder.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip