Sønderjyske-træner: Salzburg har ryggen mod muren

Efter sidste uges flotte 4-1-sejr hjemme over Red Bull Salzburg venter endnu en Champions League-kamp for Sønderjyskes ishockeyherrer mod de østrigske mestre torsdag aften.

Sønderjyskes cheftræner Dan Ceman havde ikke forventet så stor en sejr i åbningskampen, men canadieren er dog ikke overrasket over, at holdet kan være med blandt de bedste.

Dan Ceman forventer dog et anderledes tændt østrigsk mandskab i torsdagens opgør.

- Jeg er sikker på, at østrigerne vil være aggressive fra start. De har ryggen mod muren, og hvis vi slår dem, så har vi en god chance for at gå videre. Og det ved de.

- Salzburg går ind til turneringen hvert år for at vinde den. Det siger de i hvert fald til aviserne. De vil være meget tændte og motiverede for at spille mod os.

- Jeg tror, de undervurderede os i den første kamp sidste torsdag. De startede ikke godt og spillede i hvert fald ikke godt i den første periode.

- De vil gerne score nogle hurtige mål, så vi skal virkelig gøre det godt defensivt fra start af, siger Dan Ceman.

Efter kampen mod Salzburg skal Sønderjyske lørdag spille ude mod den svenske topklub HV71. 3. september lukker Sønderjyske gruppespillet hjemme mod HV71. De to bedste fra gruppen går videre.

- Vi vil vise, at dansk ishockey kan være med. Vi er i stand til mange ting, men har efter en sejr endnu ikke forventninger om at gå videre fra gruppen, siger træneren.

/ritzau/

Dagens Gossip