Sønderjyske-træner: Statistik siger intet

Sønderjyske har vundet de seneste fem gange, hvor klubben har mødt Esbjerg i Superligaen, men den statistik kan sønderjyderne ikke bruge til noget som helst.

Det siger træner Lars Søndergaard, inden de to hold søndag eftermiddag møder hinanden i en meget vigtig kamp på Blue Water Arena i Esbjerg.

Han peger på sidste weekends 1-2-nederlag i Aalborg, hvor Sønderjyske ellers havde vundet tre gange på stribe.

- Vi har jo også haft et rimeligt godt tag på AaB, og det havde vi også denne gang, men vi vandt altså ikke alligevel.

- Alt det med statistik og historie betyder ikke så meget. Det er på dagen, det skal afgøres. Det handler mest om, hvilket hold der tror mest på heldet, siger Lars Søndergaard.

De to hold mødtes på samme bane i tredje spillerunde i denne sæson. Den kamp vandt sønderjyderne med 2-1 på Bjørn Paulsens scoring i sidste minut.

Dengang var Sønderjyske i gang med en flyvende sæsonstart, mens de esbjergensiske oprykkere kom anderledes sløjt fra land. Siden er formkurven vendt, og efter to Sønderjyske-nederlag i træk er Esbjerg blot tre point efter i tabellen.

- Jeg mener, vi er på vej tilbage på sporet på trods af to nederlag i turneringen. Vi spillede en rigtig god kamp mod AaB på trods af at vi tabte.

- Vi er begyndt at skabe mange chancer igen, som vi gjorde tidligere, og så er det et spørgsmål om tid, før vi begynder at udnytte dem, siger Lars Søndergaard.

Han forventer, at kampen mod Esbjerg bliver lige så jævnbyrdig som sidst.

- Det er en brutalt tæt Superliga. Og det bliver også en tæt affære mod et Esbjerg-hold, der er godt kørende efter en sløv start.

- De er virkelig kommet i gang med deres hurtige folk som Martin Braithwaite og brødrene Ankersen. Vi skal være ekstremt opmærksomme, advarer Lars Søndergaard.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip