Sønderjyske-træner: Superligaen fortjener os

- Jeg tør ikke spå om noget. Den er absolut ikke sikker endnu. Men de her tre point luner gevaldigt, og vi kan jo bare blive ved med at spille, som vi gør, så skal vi nok også få flere point, sagde Sønderjyske-træner Lars Søndergaard på TV3 .

Han lod følelserne få frit løb, da dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen efter fire minutterrs forlængelse og et stigende AaB-pres endelig fløjtede af.

- Det havde været pokkers ærgerligt at stå med kun et point efter sådan en kamp. Jeg synes, vi spiller fremragende fodbold i øjeblikket. Vi spiller frem ad banen, Vi spiller direkte. Vi spiller glad fodbold, og jeg synes egentlig, at Superligaen fortjener os, så jeg håber efterhånden, det er nok, sagde træneren.

De samme følelser gav kampens matchvinder Lasse Vibe udtryk for.

- Det kan godt være, at det i praksis er nok til redning. Men indtil videre når jeg har stået her om lørdagen, så har Horsens og Brøndby taget tre point dagen efter. Så ring til mig søndag aften, så kan vi tage en snak, sagde målskytten til TV3 og mente, at sejren gik til det rigtige hold.

- Det er så fedt. Hold kæft hvor er det fortjent, mand. Jeg synes sagtens, vi kan vinde den her større. I første halvleg er vi med rigtig stor afstand bedre end AaB. men desværre kun foran 1-0. AaB spiller en bedre anden halvleg, men jeg synes, vi kæmper røven ud af bukserne. Det er fantastisk, sagde Lasse Vibe.

Det kunne være blevet 1-0 ved Tommy Bechmann allerede i kampens start, da Sønderjyske fik straffespark. Men endnu en gang brændte Sønderjyske den store chance.

- Det er ikke tilfældigt. Vi er nervøse, når vi skal op og sparke de der straffespark. Det var planlagt, at Tommy Bechmann skulle sparke. Han har scoret hver eneste gang, han har trænet det de sidste to-tre uger. Men nerverne svigter på en eller anden måde. Men vi har fået tre point hver gang i de sidste tre kampe, hvor vi har brændt. Så det er til at bære, mente træner Lars Søndergaard.

 

 

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip