Sønderjyske-træner: Vi giver igen mål væk

Sjette nederlag på stribe blev en realitet, da Sønderjyske lørdag blev besejret 3-0 af FC Nordsjælland i Farum.

Sønderjyderne har nu seks point op til nedrykningsstregen, og Sønderjyskes cheftræner Lars Søndergaard erkender, at situationen er kritisk.

- Vi kom igen bagud på et unødvendigt mål, et mål vi reelt lavede for modstanderne. Det var unødvendigt at begå det straffespark, de scorede på, siger Søndergaard.

- I de seneste to kampe, har første mål været et selvmål fra vores side, så det er tre gange i træk, at vi har givet modstanderne scoringer. Det skal vi simpelthen holde op med, fastslår han.

Søndergaard mener, at kampen i Farum Park var et meget godt billede på Sønderjyskes situation lige nu.

- Allerede tidligt i kampen havde vi en afslutning, som deres keeper tabte. I går (i kampen Viborg-FC Midtjylland, red.) så jeg en lignende situation, hvor FC Midtjylland scorede. Vi scorede bare ikke. Vi kom til at løbe forbi bolden.

- Vi havde mange indlæg og mange hjørnespark. Det giver ingen point, men vi er nødt til i vores situation også at kigge på de positive ting, for hvis vi kun kigger på det negative, får vi det endnu dårligere, end vi har i øjeblikket.

Trods den dårlige stime på seks nederlag på stribe, tror forsvarsklippen Bjørn Paulsen på overlevelse.

- Det, at vi gerne vil blive i Superligaen, er det, der skal holde os oppe. Jeg tror også på, at vi kan. Jeg synes, spillet bliver bedre og bedre, og vi kæmper mere og mere.

- Der var nogle okay momenter i kampen, men vi manglede kynismen. Derudover skal vi være bedre til at udnytte de spillertyper, vi har, så vi også får noget offensivt, siger Pausen.

/ritzau/

Dagens Gossip