Sønderjyske vandt krigen på isen

Den hårdt spillede fight var ingen pryd for øjet, men den sønderjyske sejr var fortjent, og der er nu lagt op til den afgørende kamp på fredag i Scanel Hockey Arena i Frederikshavn.

I finaleseriens første fem kampe åbnede Frederikshavn White Hawks scoringen, men den tradition blev der lavet om på, da Sønderjyske bragte sig på 1-0 efter fire minutter.

En høj puck fra Joachim Holten Møller blev taget ned med hånden i midtzonen af Jordan Owens, som speedede op og elegant afdriblede Bryan Hogan.

Det fysiske spil eskalerede i anden periode med et hav af hævnakter og ikke færre end ti udvisninger.

Frederikshavn kvitterede til 1-1 i fem mod tre ved Stephane Goulet, og det var også i fem mod tre, Sønderjyske bragte sig på 2-1 ved Patrick Asselin.

Spillet var meget aggressivt, og det blankpolerede spil og de kvalificerede afslutninger kunne ligge et meget lille sted i den uskønne anden periode.

På et powerplaymål scorede Mads Lund til 3-1 i tredje periode, men den store vendelboback, Christian Schioldan, den eneste af høgenes spillere, der er tilbage fra guldholdet anno 2000, reducerede tæt under mål.

Christian Schioldan har også involveret i kampens næstsidste mål - og det havde han gerne været foruden. Han rettede et skud fra Kim Lykkeskov af med skøjten til Sønderjyskes 4-2 mål.

Med 66 sekunder tilbage scorede Brock Hooton i tom mål til 5-2. Og som en cadeau til Sønderjyskes andenmålmand, Michael Madsen, fik han lov at stå de sidste sekunder.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip