Sønderjyske ydmyger Aalborg og er tæt på DM-semifinale

08/03/2016

Sønderjyske er meget tæt på at spille sig videre til semifinalerne i Metal Ligaen i ishockey.

Tirsdag aften vandt de regerende mestre 9-3 hjemme over Aalborg Pirates i den tredje kamp i kvartfinalerne.

Det skete efter periodecifrene 5-0, 3-1 og 1-2.

Kampen blev reelt afgjort i de sidste fem minutter af første periode.

Her scorede Sønderjyske fire gange, så holdet gik fra at føre 1-0 til at være foran 5-0 før de sidste to perioder.

I tredje periode bragte hjemmeholdet sig foran 9-1, inden nordjyderne fik pyntet på resultatet med to reduceringer.

Med sejren fører Sønderjyske 3-0 over Aalborg Pirates i kvartfinaleserien, der afvikles som bedst af syv kampe.

Sønderjyske vandt grundspillet og valgte at møde Aalborg Pirates, der sluttede som nummer otte.

Rødovre Mighty Bulls fik skabt et håb om samlet sejr over Esbjerg, efter at Rødovre tirsdag vandt 1-0 på udebane. Dermed fik klubben reduceret til 1-2 i kampe.

Frederikshavn White Hawks fører 3-0 samlet over Rungsted efter en sejr på 4-2 hjemme.

I den fjerde kamp i kvartfinalerne vandt Herning Blue Fox 6-1 hjemme over Odense Bulldogs, så Herning fører 2-1 i kampe.