Sønderjyskes matchvinder: Fantastisk at vinde lortekamp

Kønt var det ikke, da Sønderjyske lørdag tog den tredje sejr på stribe med 2-1 over Hobro i Superligaen.

Men det overraskende tophold fik tre point og kom et skridt tættere på en medalje. Sønderjyske fightede sejren hjem med fokus på forsvaret i anden halvleg efter en godkendt første halvleg, hvor Johan Absalonsen scorede sejrsmålet.

- Det var fantastisk at vinde. Vi vidste, det ville blive en lortekamp præget af kontraer og fysik, hvor ingen af holdene ville spille god fodbold.

- Vi kom ind til kampen som favorit, og det er sjældent, vi prøver det i Superligaen. Men jeg synes, vi håndterede det ok, siger Johan Absalonsen til TV3 Sport 1.

Knap så tilfreds var træner Jakob Michelsen med sit holds evne til at håndtere rollen som favorit.

Sønderjyske var bedst inden pausen, men de sidste 45 minutter blev domineret af bundholdet Hobro, der havde flere store chancer for at udligne.

- Det er godt, vi ikke er så store favoritter resten af sæsonen, for det kunne vi ikke håndtere. Første halvleg var fin, men anden halvleg kunne vi ikke være bekendt.

- Vi holdt op med at spille efter pausen, hvor det blev en kamp om andenbolde. Vi var heldige med at vinde. Det var et mirakel, at Hobro ikke scorede, siger træneren til TV3 Sport 1.

Med sejren har Sønderjyske nu kun fire point op til ligaens førerhold, FC København, og fire point ned til FC Midtjylland på tredjepladsen.

Det giver efterhånden forhåbninger om en medalje, medgiver Johan Absalonsen.

- Vi går efter guldet. Vi har hele tiden gået efter den bedst mulige placering, siger han.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip