Sønderjyskes mestre slår Herning i straffeslags-gyser

03/10/2015

Sønderjyskes ishockeyherrer er fortsat ubesejret i Metal Ligaen.

Fredag aften vandt de forsvarende mestre på udebane med 3-2 over Herning Blue Fox efter en afgørelse i straffeslag.

Kim Lykkeskov bragte gæsterne i front efter mindre end tre minutter, før anden periode blev indledt med en scoring til først Herning og bagefter Sønderjyske.

I tredje periode udlignede canadiske Kyle Essery efter et lille kvarter til 2-2 for Herning, hvilket tvang opgøret mellem de to forventede titelbejlere ud i overtid.

Da ingen af holdene formåede at score i overtiden, så måtte dysten afgøres på straffeslag.

Her rakte Thomas Spelling og Cory Quirks mål til en Sønderjyske-sejr, da kun Tomas Sinisalo formåede at score for værterne.

Sønderjyske kunne dermed rejse hjem fra Herning med to point, hvilket bringer den totale pointhøst op på 14 point efter de fem første spillerunder af sæsonen. Frederikshavn White Hawks topper ligaen med 15 point for seks kampe.

Herning indtager en ottendeplads efter en skuffende sæsonstart med fem point efter fem kampe.

I fredagens øvrige kampe vandt Esbjerg Energy med 6-3 på hjemmebane over Rødovre Mighty Bulls, mens Gentofte på udebane slog Rungsted med 3-0.